Έτσι ο φελλός άρχισε να γίνεται το αγαπημένο μας προϊόν και το κατάλληλο εργαλείο για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η δημιουργία προϊόντων με βάση την οικολογική μας συνείδηση


Στο εργαστήριό μας επιβλέπουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας, από το σχεδιασμό μέχρι την αποστολή στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας μ ’αυτό τον τρόπο την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κι εξυπηρέτηση.


Τα προϊόντα μας από ύφασμα φελλού, όπως τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες και κοσμήματα είναι σχεδιασμένα να κρατήσουν για χρόνια. Είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι από τεχνίτες με μεγάλη εμπειρία και αγάπη για την τέχνη τους, που σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας φυσικά υλικά που επιλέγουμε, εξασφαλίζουν ένα αποτέλεσμα μοναδικής αντοχής κι αισθητικής. Οι  χειροποίητες τσάντες μας κατασκευάζονται σε μικρές ποσότητες στο εργαστήριό μας, για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε χαμηλό κόστος.


Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική. Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στην online διάθεση των προϊόντων τους όπως η δική μας, προσφέρουν στους πελάτες τους αυθεντικές και μοναδικές εμπειρίες αγορών. Μια δοκιμή θα σας πείσει.